ADVARSEL: Glatte veje gennem Nyborg på grund af hærværk

0
247

Fyns Politi advarer om glatte veje fra Lyøvej til Circle K på Storebæltsvej. Der er sket spild af diesel efter hærværk mod lastbiler.

Olieudslip

Brandmyndighederne har travlt med at rense vejene for diesel på den 3,5 kilometer lange strækning fra Lyøvej til Circle K på Storbæltsvej

Fyns Politi har sendt en advarsel ud på det sociale medie X om spild af diesel på en 3,5 kilometer lang strækning igennem  Nyborg. “Kør forsigtigt derude”, lyder opfordringen fra politiet.

Klokken 10.09 fik Fyns Politi en politianmeldelse fra vognmand Erik Jørgensens Efterfølger på Lyøvej om hærværk på flere biler, og at der var sluppet diesel ud på jorden.

– Vi var hurtigt fremme sammen med brandmyndighederne, som med slamsugere fik det meste diesel op. Vi kører både med en hærværkssag og en miljøsag, siger vagtchef Milan Sayfabad.

Politiet kunne konstatere, at der var boret huller i brændstofstankene på 15 lastbiler, og omkring 5.000 liter diesel var løbet ud.

Olieudslip X

Fyns Politi sendte denne advarsel ud på det sociale medie X

Senere fik politiet en anmeldelse om diesel på flere veje i Nyborg.

– Vores hypotese er, at en af chaufførerne ikke havde opdaget, at der var hul i brændstofstanken. Så han var på vej ud til Circle K for at tanke op, og han har så kørt et dieselspor efter sig, forklarer Milan Sayfabad.

Milan Sayfabad oplyser, at der ikke har været nogen uheld på grund af de glatte veje.