Annoncering-test

ANNONCER i Kjerteminde Avis

Bannerannoncer dér – kan skabe meromsætning i din forretning.

Formater og priser.

Se nedefor om vore standardprodukter, men
spørg  også gerne, hvis du ønsker mere information om mulighederne eller ønsker længere perioder, årsaftaler m.m.

Kontakt

Leif Smith

e-mail: leifwsmith@gmail.com

eller ring tlf: 40 16 08 69

Prisliste – annoncering på nettet

Gældende  annoncepriser siden 1. april 2020 (ændres ikke som følge af ny side, men regulering forbeholdes)

Regler for annoncering:

Annoncer vises i rotation fra første visningsdag. Rotation sker mellem de enkelte typer, så har du tegnet et topbanner forbliver din annonce dér.

Annoncen kan uden merpris give adgang til enten bagved liggende pdf side eller henvisning til egen hjemmeside.

Vi hjælper gerne med opsætning via vores grafikker, men det er også tilladt selv at leve et færdigt produkt, som overholder gældende normer.

Pris i kr./typeTopBundSideNyhed
14 dg1650,-105011501000
1 md

Pris i kr./ type TOP banner Bund banner Side banner I nyhedsbrev
14 dage 1.650,- 1.050,- 1.150,- 1.000,-
1 måned 1.900,- 1.300,- 1.400,- 1.350,-
3 måneder 3.900,- 2.700,- 2.800,- 2.650,-
6 måneder 6.700,- 4.700,- 4.800,- 4.500,-
1 helt år 11.800,- 8.800,- 8.900,- 8.000,-

Som det ses er der 4 typer.
og disse skal overholde følgende mål:

Topbanner: bredde 1010 px – højde 191 px
Bundbanner: Bredde 620 px – højde 60 px
Sidebanner: Bredde 180 px – højde 272px
Nyhedsbrevsbanner: Bredde 575 px – 100 højde px

NYT – NYT – NYT (bemærk, at det er muligt at annoncere i nyhedsbrevet)

Få din annonce med i vores nyhedsbrev, der (næsten)hver dag udsendes til mere end
1750 modtagere:

14 dage på nyhedsbrev kr. 1.000,-
1 måned på nyhedsbrev kr. 1.350,-
3 måneder på nyhedsbrev kr. 2.650,-
6 måneder på nyhedsbrev kr. 4.500,-
1 helt år på nyhedsbrev kr. 8.000,

Alle priser er inkl. opsætning, ex. grafisk arbejde og excl. moms

Kjerteminde Avis benytter Google Analytics til trafikmåling. Det betyder, at besøgene på netavisen opgøres efter internationale retningslinjer for trafikmåling. Det sikrer et ensartet og troværdigt grundlag for sammenligning af trafik.

Aftalevilkår for annoncering på Kjerteminde Avis – www.kjavis.dk

Det er en betingelse for indrykning af annonce på www.kjavis.dk, at disse almindelige vilkår og betingelser for brug af kjavis.dk er accepteret.
Kjerteminde Avis ApS CVR 61400214, formidler salg af annoncer på hjemmesiden www.kjavis.dk
Kjerteminde Avis kan ikke gøres ansvarlig for de produkter eller tjenester, som annoncer indeholder.
Kjerteminde Avis er ikke ansvarlig for kvaliteten, sikkerheden eller lovligheden af de produkter eller tjenester, der handles af de virksomheder der annoncerer på kjavis.dk. Kjerteminde Avis er ikke ansvarlig for at beskrivelser af produkter eller tjenesteydelser er korrekte.
Kjerteminde Avis er kun formidler mellem køber og sælger. Der skal derfor rettes henvendelse til den egentlige sælger af produktet, hvis der forekommer en klage eller man vil fortryde sit køb af det annoncerede produkt.

Når en annonce indrykkes på kjavis.dk eller i nyhedsbrev bliver de afgivne oplysninger til annoncesælger fortroligt opbevaret til annoncens udløb. Når en annonce indrykkes på kjavis.dk er annoncør først endeligt forpligtet når annoncen er godkendt.
Kjerteminde Avis videregiver ikke oplysninger til tredjemand. Firmaer og privatpersoner, som annoncerer, har mulighed for, at få oplysninger omkring visninger og klik på indrykket annonce. Det er kundens eget ansvar at rette henvendelse herom. Gebyr forbeholdes ved gentagne henvendelser.

Når annoncen er online, har leveringen fundet sted. Tjenesteydelsen har dermed fundet sted og kan ikke tilbageleveres. Dette betyder, at når annoncen går online kan dette ikke fortrydes. Annoncøren har dog mulighed for mod afholdelse af omkostninger herved, at ændre på annoncens udseende.

Når der først er annonceret én gang på kjavis.dk eller nyhedsbrev gives der samtidig accept til, at Kjerteminde Avis kan sende e-mails vedr. prisændringer, services og tilbud af annoncer. Disse e-mails er kun tiltænkt som ekstra service til kunden.

Priser for annoncering findes på www.kjavis.dk, men der er også mulighed for at kontakte annoncesælger.

Sælger vil vejlede med hensyn til pris og placering af annonce. Den prisliste, der var i kraft og offentliggjort ved fremsættelse af tilbud er gældende overfor kunden. Tjenester og priser, der ikke er med i Kjerteminde Avis’ prisliste, er underlagt særskilte aftaler mellem Kjerteminde Avis og kunden.

Priserne er inkl. annoncering i den valgte periode, samt link til egen hjemmeside eller pdf fil, med egen formuleret tekst.  Rettelse i annoncens løbetid og oprettelse af PDF-fil er ikke inklusive i prisen.  Alle priser er ekskl. moms og grafisk arbejde.

Kjerteminde Avis er ikke forpligtet til at oplyse kunden om prisændringer. Det er kundens egen forpligtelse at holde sig ajour med prisændringer. Ændringer der vil være tilgængelige på kjavis.dk.

Når der annonceres, skal oplysninger om annoncens layout mm. være annoncesælger i hænde således at sælger og kunde har mulighed for at kommunikere omkring opsætning, hvorved kundens ønsker bliver opfyldt i det, det er grafiker, som er ansvarlig for produktion af annoncen. Kunden skal være opmærksom på ferie og weekender og være ude i så god tid, at annoncen kan komme på til annoncørs ønskede tidspunkt. Det er kundens egen forpligtigelse, at sørge for dette og Kjerteminde Avis er ikke ansvarlig for forsinket annoncering.

Betaling for annoncer sker ved indbetaling af det fulde beløb. Dog har annoncør mulighed for ved annoncering over 6 måneder at få opdelt regningen. Dette kan kun ske ved forudgående aftale med annoncesælger.

Ved manglende betaling af udstedt faktura har Kjerteminde Avis ret til, hvis betaling ikke er sket inden 14. dage efter udsendelse af 1. rykker, at stoppe udgivelse af annoncen. Dette fritager ikke annoncøren fra at betale for den aftalte annonce fuldt ud. Genindrykning vil finde sted frem til aftalt udløb, når der er sket betaling for perioden.

Kjerteminde Avis har i force majeure tilfælde, herunder hvis udgivelse ikke kan ske, ret og pligt til at tilbagebetale forholdsmæssigt for den periode, hvor udgivelse ikke finder sted. Betaling for sket annoncering refunderes ikke.