Efter flyvende foodtruck-åbning: – Vi er dybt taknemmelige

0
284

Benjamin Korsholm Nielsen drømmer om, at hans foodtruck kan være startskuddet til en mere livlig marina

Img 1873

Folk flokkedes til foodtrucken kort efter åbningstid skærtorsdag. Foto: Martha Frederikke Wiese

– Det er helt vildt fedt. Vi er dybt taknemmelige, for at folk har lyst til at støtte op om det her initiativ.

Sådan lyder det fra Benjamin Korsholm Nielsen, efter frituredampen har lagt sig her tirsdag efter påske. Hans fish’n’chips-sælgende foodtruck på marinaen fik nemlig en god medfart, da den åbnede skærtorsdag.

Faktisk var tilslutningen så stor, at foodtrucken mod forventning måtte holde lukket fredag.

– Jeg havde købt ind til over 200 portioner fish’n’chips, og jeg havde slet ikke forestillet mig, at det ville blive udsolgt. Men igen, det er jo dejligt, at folk tager godt imod det, siger Benjamin Korsholm Nielsen, der også ejer Den Smalle Café i Kongegade.

Store drømme og udvidede åbningstider

Img 1926

Den Smalle Café åbnede i Kongegade i august 2023. Foto: Martha Frederikke Wiese

– Jeg håber virkelig, at det her kan være med til at skabe lidt mere liv på marinaen. Vi kommer i hvert fald til at gøre, hvad vi kan med eksempelvis musik, så folk har lyst til at komme og spise eller drikke en øl, siger indehaveren.

Hvis alt går, som det skal, og opbakningen fortsætter sommeren over, håber Benjamin Korsholm Nielsen at kunne udvide foodtruckens åbningstider. For de næste måneder er planen, at marinaens gæster vil kunne købe friteret fisk og fadøl fra torsdag-lørdag kl. 11-19.

– Men vi har faktisk bevilling til kl. 22 i hverdagene og kl. 23 fredag og lørdag, så hvis forretningen kan bære det, kan vi sagtens udvide åbningstiderne – både med flere dage og flere timer, som vi har lyst.

Den Smalle Cafés nye udvidelse kommer dog ikke til at optage al Benjamin Korsholm Nielsens tid.

– Jeg skal stadig være her i cafeen og passe den. Vi har ansat en til at stå for meget af foodtruckens drift, og så kommer jeg selvfølgelig ned og hjælper i de ekstra travle perioder.

Planen er, at foodtrucken vil have åben flere dage om ugen frem til september.