Efter majestætisk aften: Det var en oplevelse for livet

0
917

Der var i søndags fest på slottet, hvor 200 unge fra Danmark, Færøerne og Grønland var inviteret med til Hans Kongelige Højhed Prins Christians 18-års fødselsdag. Efter stjernestøvet har lagt sig, og de to unge fra Nyborg er faldet lidt ned igen, ser de også tilbage på en royal og majestætisk aften.

Img 20230908 094354

Malthe Andersen og Aviaja Mohr var de to, der blev valgt til at deltage til prinsens fødselsdag fra Nyborg kommune. Nyborg Avis fangede dem umiddelbart efter udvælgelsen. Det kan du læse om her. Foto: Magnus Terp

Har du set vores konkurrence, hvor 25 nye brugere kan vinde 2 billetter til Preben Elkjær-foredrag ved at tegne et årsabonnement? Klik her for at læse mere!

Hans Kongelige Højhed Prins Christian kunne i søndags fejre sin 18-års fødselsdag. Det blev blandt andet fejret med en hilsen fra danskerne på balkonen ved Amalienborg, ved at busserne i Danmark flagede og så med en fest, hvor nogle af de største unge navne i Danmark, samt 200 unge fra Danmark, Grønland og Færøerne var inviteret. Nyborgs to repræsentanter var Aviaja Mohr og Malthe Andersen, som også ser tilbage på en aften, de sent vil glemme:

-Det var en fantastisk aften, og jeg er positivt overrasket over, hvor afslappet det egentlig var – alt taget i betragtning. Jeg hilste på og snakkede med en del medlemmer af kongefamilien, og jeg elskede det virkelig meget. Det er helt sikkert noget, jeg vil værdsætte og huske hele mit liv, fortæller Aviaja Mohr om oplevelsen.

Da Aviaja hilste på Hendes Majastat Dronning Margrete, var hun en af de få, som nejede på en helt bestemt måde; En meget dyb nejen, som blandt andet blev rost af TV2’s kommentatorer, og som kan ses på de billeder, Ekstra Bladet har postet fra begivenheden på mediets Instagram-konto.

-Jeg havde øvet mig lidt på det, men jeg er stadig overrasket over, at det lykkedes, og at det blev kommenteret! Jeg var desværre mega befippet efter det, og jeg kan ikke huske særlig meget fra, da jeg hilste på resten af de royale, fortæller Aviaja Mohr.

Malthe Andersen ser ligesom Aviaja også tilbage på en aften, som han sent vil glemme:

-Jeg synes, søndag var helt surrealistisk. Det var en kæmpe oplevelse, og det vildeste øjeblik i mit liv indtil videre. Det var specielt det med at hilse på den kongelige familie, som var vildt. Der var jeg virkelig bare fokuseret på at gøre det rigtige. Sangene under middagen blev jeg også overvældet over, og specielt da de sang 2000 meter i frit fald, lød det rigtigt godt. Det var helt majestætisk.

Levede det op til forventningen?

-100 procent. Det sprang skalaen, og det var virkelig fedt, fortæller Malthe Andersen.

Aviaja Mohr var klædt i en smuk, lang, blå kjole, og Malthe Andersen var i det stiveste sorte og hvide puds. De to repræsentanter fra Nyborg kommune nåede desværre ikke at få taget billeder sammen i deres gallatøj, og mon ikke det giver meget god mening? Der var i hvert fald nok at forholde sig til i søndags.