Jimbo’s har fået en sur smiley

0
248

For første gang i fire år har den populære café Jimbo’s Kaffebar fået en sur smiley af Fødevarestyrelsen. Men det bekymrer ikke ejeren. 

Jimbo's Jim Wichmann

Jim Wichmann kan stadig smile trods den sure smiley på døren til Jimbo’s. Foto: Michael Rathje

– Der har da været et par kunder i dag, som har bemærket den sure smiley på døren, men de er da kommet ind alligevel, fortæller Jimbo’s ejer Jim Wichmann. 

Trods den sure smiley på døren, er der ikke noget at være nervøs for, når caféens gæster bestiller noget at spise eller drikke. 

Fødevarestyrelsen har ved deres seneste kontrolbesøg den 30. januar da heller ikke nogen bemærkninger til hygiejnen i caféens køkken. Men de har konstateret, at Jimbo’s Kaffebar på deres hjemmeside ikke har lagt et link op til den mellemfornøjede smiley, som de gav caféen ved deres forrige besøg den 21. december sidste år.

Den mellemfornøjede smiley fik Jimbo’s på grund af sorte rande på en opvaskemaskine. I rapporten beskrives det som en bagatel, og det udløste da heller ingen bøde. Fødevarestyrelse kunne da også ved deres kontrolbesøg i januar konstatere, at forholdet var bragt i orden. 

– Det drejede sig om, at vores kalkanlæg på vaskemaskinen var gået i stykker, så der var kalk på maskinen, forklarer Jim Wichmann. 

Den sure smiley, som Jimbo’s nu har fået på grund af det manglende link på deres hjemmeside udløser en bøde på 2.000 kroner. Det er en ny regel fra maj sidste år, som Jim Wichmann ikke var bevidst om. 

– Desuden er der tale om en hjemmeside, vi ikke anede, vi havde, for det er en hjemmeside Google har lavet i forbindelse med Business Suite, hvor man kan gå ind og bestille bord. Her hører der en hjemmeside til, som vi første omgang ikke havde adgang til. Men det er selvfølgelig surt at få en bøde på 2.000 kroner, og det er ærgerligt, for eller havde vi haft en glad smiley på døren i dag, slutter Jim Wichmann med et bredt smil.   

 

Denne artikel er gratis - og det kan du takke Nyborg Avis' abonnenter for.

Det koster nemlig at lave nærværende journalistik.

Mira Michael Rathje Dsc1069

Lige nu kan du prøve Nyborg Avis kvit og frit
i de første 30 dage, hvis du klikker her.