Kontroversiel tidligere ejendomsmægler afholder helsemesse i Nyborg – og flytter fra byen

1
471

Åndelige læger, engleoplæg og helbredende klange vil fylde Nyborghallerne, når der næste weekend bliver afholdt Helsemesse.

Palle Reimer

Den nu 83-årige Palle Reimer står bag Helsemessen. Her er han i sit køkken i Slotsgade, som han snart flytter fra for at forlade Nyborg. Foto: Michael Rathje

På standende kan publikum blandt andet møde Anne Friis, der tilbyder clairvoyance og afdødekontakt og Nordisk Sjæl, der er et center for personlig og spirituel udvikling beliggende på Nordfyn. Der vil desuden være foredrag fra forskellige terapeuter.

Bag Helsemessen i Nyborg står en kendt nyborgenser, nemlig den tidligere ejendomsmægler Palle Reimer.

Han er udlært i 1956 som købmand og har i sin karriere solgt alt fra kyllinger, til ejendomme og bøger. Han har aldrig været bange for at kaste sig ud i nye projekter. Nogle blev en succes, andre en fiasko og nogle blev aldrig til noget.

Pr 77

En ung Palle Reimer, der i 1977 havde gang i mange hussalg i Nyborg.  Fra bogen: “Ejendomsmægler Palle Reimer – mine erindringer fra dengang”.

I selvbiografien, “Ejendomsmægler Palle Reimer – mine erindringer fra dengang”, der udkom for et år siden, kan man læse om hans mange bedrifter i Nyborg.

Palle Reimer kom til Nyborg i 1971 og etablerede sig som en fremadbrusende ejendomsmægler med mange ideer og projekter.  Det skaffede ham flere fjender end venner. En af de få nye venner, som Palle Reimer fik, var Nyborgs tidligere borgmester Aage Koch. Deres samarbejde var så tæt, at Palle Reimer i 80’erne blev kendt i Nyborg som byens ”viceborgmester”.

I 2003 solgte han sin ejendomsmæglerforretning i Nyborg, og kastede sig straks ud i nye projekter, og forsøgte sig i en periode på den lokalpolitiske scene.

I dag er han 83 år, men still going strong. Han driver blandt andet den lokale tv-station Fionia TV, hvor han tager hele Fyn rundt og interviewer kendte fynboer. Og så arrangerer han altså også lige en helsemesse i Nyborg.

Selvom alderen trykker, så har han stadig næse for en god forretning. Selvom han ikke forventer at tjene det store på sådan en helsemesse, så kan det give lidt til at drive hans tv-station.

– Jeg får ingen tilskud. Det er derfor jeg må lave en helsemesse og nogle lignende arrangementer med lidt musik og mad. Jeg er også i gang med at arrangere en Storebededagsfestival med hveder og musik i Ullerslev.

Helsemesse

På helsemessen i Nyborg kan du blandt andet få lagt tarotkort, få en håndlæsning og blive healet. Lørdag er der åbent fra 10-17 og søndag fra 10-16. Det koster 20 kroner i entre. Foto: Michael Rathje

Men Palle Reimer har faktisk også en interesse i de alternative helbredelsesmetoder og terapiformer, der tilbydes på Helsemessen.

– Jeg har da fået lagt mit horoskop og sådan nogle ting. Og jeg forventer at blive over 100 år som min moster og mormor, slår Palle Reimer fast.

Han har i øvrigt lige flytter sit tv-studie fra Nyborg til Munkebo, og har planer om også selv at flytte til Munkebo snart.

– Min søn er efter mig. Han siger: ”Du tror, du er noget i Nyborg”, men det er jeg ikke. Alle fortæller mig, ”at du er ikke noget i Nyborg”, så nu flytter jeg herfra. Og denne gang er det for evigt, slutter Palle Reimer.