Lørdagen byder på outdoor genbrugsmarked ved FNE Outdoor

0
403
Genbrugs Header 1280

Foto: Ann Helene Nielsen

Ryd op, tjen penge og gør miljøet en tjeneste

Fra klokken 10-14 på lørdag er der genbrugsmarked ved FNE Outdoor i Nyborg. Markedet vil primært have outdoor-tøj, så hvis du stadig mangler fleece, regntøj eller vandretøj til de kolde måneder, kan det være, du kan finde det her.

Ligger du selv inde med en fleece, der kunne trænge til et nyt hjem, er det også muligt at få din egen stand på markedet. Det kan du læse mere om her.

Markedet er et samarbejde mellem FNE Outdoor og De Grønne Piloter, Nyborg. De Grønne Piloter, Nyborg er et klimaorienteret interessefællesskab, der afholder begivenheder som klimavenlige fællesspisninger og foredrag. Markedet foregår i FNE Outdoors gård, Nørregade 5.

– De grønne Piloter ser gerne at meget mere genbruges. Vi synes derfor at det er super god ide at benytte sig af muligheden for salg/køb af brugt fritidstøj og udstyr indenfor outdoorgenren- fra privat til privat og vi er glade for samarbejdet med FNE Outdoor, lyder det fra De Grønne Piloter, Nyborgs Mariann Brandt i en pressemeddelelse.

– Mange af vores outdoor-kunder efterspørger mere bæredygtighed, særligt i form af genbrug. Det kan vi som mindre virksomhed desværre ikke påtage os at sælge, men vi vil meget gerne støtte op om det ved at lægge gårdrum til et salg mellem privatpersoner, udtaler Ann Helene Nielsen fra FNE Outdoor sig i en pressemeddelelse.