Lokalerne står tomme, ja, men hvordan får vi dem fyldt? Det undersøger Nyborg Avis i en ny artikelserie

0
489

Det er mørkt udenfor, og desværre er det også mange steder i Nyborg bymidte mørkt indenfor. Kan man gøre noget ved det? Og i så fald hvordan? Det har Nyborg Avis sat sig for at undersøge

Skærmbillede 2023 11 21 Kl. 12.10.07

Her er et udpluk af midtbyens tomme lokaler. Foto: Martha Frederikke Wiese

Som man kan se, hvis man slentrer gennem Nørregade, og som det er blevet beskrevet i pressen – indeværende avis inklusiv – så lider Nyborg bymidte under et overvældende antal tomme butiks- og beværtningslokaler. Men det er én ting er blot at konstatere det faktum, en anden er at stille spørgsmålet: Hvordan gør vi noget ved det?

Det spørgsmål vil vi på Nyborg Avis i den kommende tid stille de forretningsdrivende, borgerne, udlejerne, Kommunen, politikerne og ikke mindst os selv. For vi har som lokalmedie selvfølgelig også en rolle at spille i kampen for at bevare Nyborg by som en, vi alle kan være stolt af.

Artikelserien har til formål at kaste lys over eventuelle løsningsforslag. Men før vi udkommer med den første historie, vil vi starte med at spørge jer læsere, hvad der får jer til at handle i Nyborg by? Eller måske det modsatte; Hvad gør, at du ikke handler i de lokale forretninger? Og hvordan tror du, at Nyborg igen kan få fyldt op i de tomme lokaler?

Skriv dit svar i kommentarfeltet her, på Facebook eller i en mail direkte til redaktionen på redaktion@nyborgavis.dk.