SUB Ullerslev kunne intet stille op imod Munkebo, der sikrer sig en plads i oprykiningsspillet

0
327

Stærkt kontraspil og et ‘vanvittigt’ mål sikrede herrerne fra Munkebo en plads i serie 1’s oprykningsspil

Munkebo/sub Ullerslev, Serie 1

Munkebo havde overtaget fra start. Foto: Peter Jacobsen

Det var et afbudsramt SUB-hold, der fredag aften tog imod Munkebo i kampen om de tre point.

Munkebos serie 1-herrer sad på spillet fra start, og efter et lille kvarter slog holdet da også kontra, ender i overtal – fire mod tre – med en helt fri Malthe Heesche til ubesværet at banke bolden i nettet til 0-1.

10 minutter senere er målscoreren igen på spil, og Malthe Heesche fordobler således Munkebos føring. Det er med resultatet 0-2, de lokale hold går til pause.

I anden halvvej kommer SUB Ullerslev på banen med en større gejst, og det kan ses i deres spil. De helt store chancer bliver det dog ikke til til at starte med. Til gengæld har Munkebo godt gang i målbenene fredag aften, og efter noget spil foran kanten af feltet, rammer Mike Hallstrøm bolden helt eminent, og den havner oppe i hjørnet af modstandernettet til 0-3.

Selvom kampen nu – 15 minutter inde i anden halvleg – begynder at ligne noget, der er afgjort, har SUB Ullerslevs spiller kun rosende ord til overs for Hallstrøms kasse.

“Han rammer bolden vanvittigt. Det er virkelig godt sparket ind” siger Rasmus Lisewski.

Men SUB Ullerslev har ikke tænkt sig at lade Munkebo står for alle scoringer, og efter et kort hjørnespark, der resulterer i at Sebastian Bærholm får den på hjørnet af feltet og krøller bolden over i det lange hjørne til 1-3 med cirka 20 minutter igen.

Den sidste del af kampen er relativt tempoløs og ud over et par småchancer her og der, sker der ikke det store. Kampen bliver fløjtet af med et slutresultat på 1-3.

For Munkebo var det tre vigtige point, for med dem på tavlen er holdet nu sikret forårets oprykningsspil. Eller som holdets træner, Peter Jacobsen, selv siger det:

“For os handlede det om en ting. Nemlig 3 point så vi kunne sikre os en plads i top tre.”

 

Der skal lyde et stort tak til Rasmus Lisewski og Peter Jacobsen for referat.