Nyborg fortsat uden point efter klart nederlag til Otterup

0
429

Der var lyspunkter at finde i Nyborgs spil i dagens hjemmekamp mod Otterup. Der var dog aldrig tvivl om kampens udfald. Til det var modstanderen fra Otterup ganske enkelt for dygtige.

Img 4244

Nyborg tabte klart hjemme til Otterup i dag. Otterup spillerne fejrer her scoringen til 0-3. Foto: Peter Hougesen

Der står fortsat en stort rundt 0 på Nyborgs pointsaldo i fynsserien i denne sæson. I dagens hjemmekamp mod Otterup var der i glimt spil fra hjemmeholdet, der hørte hjemme i fynsserien. Der var spillere, der i momenter investerede i løb for hinanden, der gjorde sig spilbare og forsøgte at sætte etablerede angreb op. Det udgjorde nu aldrig nogen reel trussel mod Otterup i dag. Til det var Nyborgs indsats for sporadisk, for uorganiseret og modstanden for hård.

Otterup er nedrykkere fra danmarksserien. Selvom holdet har leveret nogle besynderlige resultater i denne sæson, som da de tabte 1-8 hjemme til Tårup, så er der helt tydeligt masser af kvalitet i holdet.

Selvom Nyborg var blevet advaret et par gange om angriber Mads Andersens kvaliteter i luften, så fik Otterups angriber masser af plads efter 21 minutter, da et hjørnespark uhindret fandt vej til hans pande, så han kunne heade Otterup foran 0-1.

De efterfølgende 20 minutter kæmpede Nyborg forgæves mod overmagten. Det var ikke et spørgsmål om Otterup ville bringe sig yderligere foran, det var et spørgsmål om, hvor mange gange det ville ske. En kombination af fint forsvarsspil af Nyborg og tilfældigheder, betød dog at det først skete i første halvlegs sidste minut. Netop tilfældigheder betød imidlertid at en bold, der blev forsøgt parket ud f feltet i stedet ramte et par spillere og pludselig lå bolden for fødderne af Otterups Lasse Rasmussen, der tørt sparkede bolden i nettet til 0-2.

Det var stillingen ved pausen.

I anden halvleg fortsatte Otterup dominansen. Fra begyndelsen af anden halvleg satte de Mikkel Barslund ind. Det var en god idé. Allerede ni minutter senere bragte han nemlig Otterup foran 0-3.

Den resterende del af kampen kæmpede Nyborg en brav kamp for at komme på tavlen. Der skulle ikke have gået ret meget Nyborgs vej, før det var lykkedes. De små marginaler var dog ikke med hjemmeholdet i dag og point i dagens kamp var aldrig en mulighed.

Det endte 0-3 til Otterup og det kunne Nyborg faktisk være fint tilfredse med. Det ser svært ud, hvis Nyborg skal gøre sig forhåbninger om at overleve i fynsserien. Holdet er fortsat det eneste hold, der ikke har formået at få et eneste point endnu.

Næste mulighed for point til Nyborg bliver søndag 1. oktober kl. 11:00 når holdet på udebane skal møde lokalrivalerne fra Tårup IF.