Nyborg G & IF’s sidste kamp i denne sæson endte uafgjort mod Søhus Stige

0
338

Det det var en tung start for nyborgenserne, der i kampens indledende minutter lod Søhus Stige lukke mål ind. Selvom spillet i første halvleg bar præg heraf, formåede hjemmeholdet vendte på en tallerken efter pausen, hvor man i den grad kunne mærke, at hjemmeholdet fik blod på tanden

Kampstart

Nyborg G & IF spillede i dag sæsonens sidste kamp på hjemmebane. Foto: Benjamin Absalonsen

Kampens første minut går egentligt strålende hjemmeholdet. Nyborg starter med bolden, går offensivt til værks og første skud mod mål bliver eksekveret. Publikums begejstringen for det fine forsøg vender dog hurtig til frustration, da udebaneholdet Søhus Stige lukker kampens første mål ind få minutter efter. Et tørt hug, der triller let og ubesværet ind i venstre hjørne.

-Nu stiller vi næsten med et helt nyt hold i dag. Det giver noget uro i første halvleg, og det bære kampen selvfølgelig præg af, fortæller John Andersen, der er cheftræner i Nyborg G & IF.

Føringen tynger Nyborgs spil det meste af halvlegen, der skal se sig tilfredse med deres keeper, der spiller for første gang i denne sæson. Flere gange formår han at rede holdet for de chancer, Søhus Stige skaber. Og de er ikke så få. Udebaneholdet har boldbesiddelsen det meste af tiden og skaber fine muligheder, de ikke får fulgt til dørs.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Keeper

Nyborg vandt i den grad boldbesiddelsen tilbage i anden halvleg. Foto: Benjamin Absalonsen

Som anden halvleg skrider frem, begynder man at mærke et hjemmebaneholdt, der presser mere på, og i stedet for at fare rundt på egen banehalvdel, kommer der mere balance i spillet, inden der bliver fløjtet til pause.

I anden halvleg er snakken dog en helt anden. Jeg ved ikke, hvad de er blevet snakket om i omklædningen, men energien er i hvert fald vendt, da hjemmebaneholdet indtager grønsværen igen.Nyborg ser hinanden, snakker godt sammen og spiller med en helt anden lethed, der resultere i, at holdenes roller fra første halvleg nu vender på en tallerken. Nu er det Nyborg, der har har besiddelsen og skaber muligheder.

Ca. 20 minutter inde i anden halvleg er der dømt hjørne til hjemmeholdt. Det er Aske Fredslund, der står for at tage, hvilket han gør med perfektion. Han sparker en forholdsvis høj bold, der elegant snor sig direkte i kassen, og udligner dermed til 1-1.

Resten af kampen spiller Nyborg rigtig fornuftigt. De bliver ved med at skabe chancer, men de får altså ikke en forløsning på deres knoklen i sæsonens sidste halvleg.

-I anden halvleg vågner vi op. Vi har en rigtig god snak i pausen, og det mærker man virkelig. Jeg synes, at vi havde fortjent at vinde her til sidst. Det er klart os, der får skabt flest- og størst chancer, siger cheftræneren.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Aske

Millisekunder inden Aske Fredslunds exceptionelle skud havner i modstanderens mål. Foto: Benjamin Absalonsen 

Sæsonens sidste kamp 

Det har været en svær sæson for Nyborg G & IF. Over sommeren har der været et stort frafald af spillere, og derfor er der blevet stillet med et meget ungt hold, der har en fysik, der ikke helt er i trit med det gængse Albaniserie-hold.

-Det har været hårdt arbejde. Jeg er jo lige kommet til, og har været her de sidste fem kampe. Der begynder at komme struktur på, og meget er gået på at støtte op omkring de her gutter, der jo virkelig gerne vil det her. Men der har manglet noget fysisk i forhold til de fysisk stærke hold, de har mødt i Albaniserien, slutter John Andersen.