Nyborg Knækker Cancer holder loppemarked i den gode sags tjeneste

0
74

Birkhovedskolen åbner gymnastiksalene op for loppemarked, som Nyborg Knækker Cancer arrangerer. 

Nyborg Knækker Cancer

Sidste år arrengerede Nyborg Knækker Cancer bankospil og spisning i Aktivitetshuset Vestervold. Foto: Michael Frank 

Nyborg Knækker Cancer åbner lørdag den 17. august og søndag den 18. op for loppemarked på Birkhovedskolen i Nyborg i timerne: 10:00-16:00.

De penge, som Nyborg Knækker Cancer tjener på køb af stand, vil gå direkte til Knæk Cancer. Herudover vil der være mulighed for at donere på et mobilepay-nummer, som også går direkte til Knæk Cancer.

– For os handler det om at gå sammen om en god sags tjeneste, fortæller Jesper Lunde, der står for Nyborg Knækker cancer.

Der vil være mulighed for at købe en almindelig stand til 300 kr. og en hjørnestand til 400 kr. Man kan tilmelde sig på: 60 57 17 69, teamet svarer både på opkald og sms. Der er stadig ledige stande.

Sidste år havde Nyborg Knækker Cancer sit første arrangement i Aktivitetshuset Vestervold. Dengang var det spisning, indslag og bankospil – alt sammen for at samle ind til kræftforskning. Og til august vil det være første gang, de arrangerer deres eget loppemarked.

Annemette Julie Madsen er en af dem, der står for at arrangere loppemarkedet. Hun håber på at samle penge ind, så de kan være med til at hjælpe andre i fremtiden.

Nyborg Knækker Cancer består af frivillige, som har haft sygdommen tæt på, og det er derfor blevet et hjertebarn for dem.