Nyborg Knækker Cancers første arrangement: ‘Vi satser på, det bliver en fast ting’

0
525

Aktivitetshuset Vestervold dannede rammer om Nyborgs hele eget Knæk Cancer-arrangement

Nyborg Knækker Cancer

Deltagere i alle aldre var samlet i Aktivitetshuset Vestervold. Foto: Michael Frank

Lørdag aften havde 34 nyborgensere købt billet til kommunens eget lille Knæk Cancer-arrangement. Aftenen bød på spisning, indslag og bankospil – alt sammen for at samle penge ind til kræftforskning.

– De fleste af os har mistet nogen til kræft. Jeg mistede selv min far til sygdommen sidste år, og det gør da, at man bliver endnu mere opmærksom på at få samlet ind til og støttet kampen mod kræft. Hvorfor skulle Nyborg ikke kunne samles om at gøre det?

Sådan siger Jesper Lunde, der står for foreningen Nyborg Knækker Cancers kommunikation.

Lørdagens arrangement var foreningens første, men allerede her oplevede arrangørerne en stor opbakning fra lokalmiljøet. Maden var sponsoreret af Hotel Sinatur, og gaverne til bankospil kom i alle former og farver fra byens butikker.

I dag kan foreningen så stemple 6.334kr ind i Knæk Kancer puljen. Ifølge Jesper Lunde er foreningen tilfreds med indtjeningen.

– Det er godt gået i lyset af, at det er første år, vi gør det her. Vi vender stærkt tilbage i 2024, hvor ambitionen er at fordoble forløbet. Og så satser vi selvfølgelig på, at det bliver en fast tilbagevendende ting.