SUS Nyborg herre led knebent nederlag til GOG (2)

0
380

SUS Nyborg spillede tæt op med GOG (2) i en kamp, der ellers på et tidspunkt virkede tabt kæmpede Nyborg sig tilbage, og de kunne næsten vende hjem med sæsonens første sejr.

20231007 132243

SUS Nyborg var i perioder langt bagud mod GOG Håndbold 2. Foto: Jeppe Eilersen/SUS Nyborg

SUS Nyborg havde stadig de første point til gode inden sæsonens tredje kamp. I første kamp tabte man med 13 mål på udebane mod Hørning og i anden kamp med tre mål på hjemmebane mod Fredericia. Derfor skulle SUS i dag forsøge at få de første point, da man lørdag klokken 12:30 på udebane mødte GOG håndbold 2.

Kampen begyndte godt for SUS Nyborg. De bragte sig foran med 3-1, og havde også flere chancer, som kunne have gjort, at de havde bragt sig foran med 6-1. Nyborg var på trods af føringen igen i dag uskarpe på mange af deres afslutninger. Blandt andet brændte de et straffe og missede to frie kontraer.

Derfor lukkede de igen GOG ind i kampen, som fik reduceret og endda tog føringen, så der pludselig stod 3-4 til hjemmeholdet. GOG fik bedre fat i løbet af halvlegen, og førte på tidspunkter med op til fem mål, men SUS nåede at hente et par mål tilbage inden pausen, og de endte med at være bagud 15-12 ved pause.

20231007 123929

SUS Nyborg endte på trods af at være stort bagud med at spille tæt op med GOG (2). Foto: Jeppe Eilersen/SUS Nyborg

Anden halvleg

SUS Nyborg har i de første par kampe virket, som om de hele tiden spiller bedre og bedre, og selvom skarpheden stadig mangler det sidste, så er der forbedringer at se for SUS-holdet. De spillede i kampen meget bedre, end de har gjort i de andre to kampe, og de havde til kampen i dag blandt andet en mentalitet og et mod, som de endnu ikke havde vist i de to andre kampe.

Det viste sig bedst i anden halvleg, hvor de efter halvlegen kom ud fra omklædningsrummet på det forkerte ben. Det udnyttede GOG, og de udbyggede deres føring til 20-14. Men på trods af det kæmpede SUS videre, og de fik lige så stille hevet GOGs føring tilbage, indtil de igen stod lige 25-25 med GOG.

Herfra havde de også gode chancer for at vinde kampen, men igen missede de to kontraer, og måtte se sig slået med få sekunder tilbage, da GOG Håndbold 2 scorede til 28-27. Kristian Nederby var med sine syv scoringer SUS Nyborgs topscorer med Anders Elmkjær lige efter på seks scoringer.

På trods af resultatet af kampen så var SUS Nyborg træner, Kristian Klitgaard, stadig tilfreds med den udvikling han ser i sit hold:

-Jeg er stadig fortrøstningsfuld. Drengene bliver skarpere og skarpere for hver kamp, og de er blevet meget mere vedholdende, hvilket man specielt kan se på det comeback vi laver, da vi er bagud. Det kræver en kæmpe moral at komme tilbage fra, så det skal drenge have en kæmpe ros.

Næste kamp for SUS Nyborg er ude mod Kolding IF 2, som de møder fredag den 20 klokken 19:15 i Sydbank Arena.