Ung kvinde fra Nyborg kåret til årets bedste håndværker

0
121

Stine Grønholdt fik fornyligt overrakt prisen Årets Bedste Håndværker af Håndværker- og Industriforeningen Odense.

Dsc09113

Stine Grønholdt arbejder til dagligt som mekaniker hos Carepoint Carpeople Nyborg. Foto: Syddansk Erhvervsskole

Stine Grønholdt på 21, som kommer fra Flødstrup, har kæmpet sig ind i et traditionelt mandefag. Nu har hun i en ung alder gjort sig bemærket i mekanikerbranchen.

Selvom Stine Grønholdt mødte næsten 300 afslag på lærepladser, og havde 11 måneder i skolepraktik, var Stine vedholdende. Til sidst lykkedes det hende at få en læreplads hos Carepoint Carpeople Nyborg.

Det oplyser Syddansk Erhvervsskole i en artikel.

Sidste år fik Stine Grønholdt topkarakter til svendeprøven, og nu har hun modtaget prisen som årets bedste håndværker. Dette ser hun som en stor anerkendelse.

– Jeg synes det er overvældende at få den. Jeg er utrolig glad for den. Jeg føler også, at man som pige i en mandebranche viser, at man kan godt. Jeg er utrolig glad og meget ydmyg over det, fortæller Stine Grønholdt.

Og hendes mester Jens Hansen er meget glad for at have en medarbejder som Stine.

– Det har været positivt og givende at have en elev, som også har udviklet sig rigtig meget

I dag har Stine arbejdet i godt fem måneder som svend ved Carepoint Carpeople Nyborg, hvor hun fik lov til at fortsætte efter sin tid i lære. Ved siden af arbejdet som mekaniker ønsker Stine at fungere som ambassadør for mekanikeruddannelsen gennem Tun Din Fremtid.