Vejskilte bliver stjålet i Aunslev

0
327

I forbindelse med kloakarbejdet på Odensevej i Aunslev er der blevet stjålet usædvanligt mange vejskilte.

Img 4838

Hvis skiltetyverierne fortsætter, frygter Entreprenørfirmaet Marius Pedersen, at der kan opstå kaos i forbindelse med den kommende etablering af omkørsler. Foto: Peter Hougesen

Entreprenørfirmaet Marius Pedersen, der står for nedgravningen af de nye kloakrør på Odensevej, har i dag lagt en bøn op i facebookgruppen Aunslev: ”Vi har udfordringer med at vores vejskilte i forbindelse med vejarbejdet, bliver fjernet om natten”

Til Nyborg Avis fortæller firmaet, at i de sidste tre uger er der forsvundet 12-13 vejskilte i alt.

Det er ikke unormalt, at der forsvinder et skilt eller to i forbindelse med vejarbejde, men som reglen bliver de fundet igen smidt i en grøft eller en nærliggende have.

Men Entreprenørfirmaet Marius Pedersen har ikke fundet et eneste af de mange skilte, der er væk.

Hvis det fortsætter, frygter Entreprenørfirmaet Marius Pedersen, at det kan gå galt, når de nye omkørsler bliver etableret, hvis for eksempel skilte med ensretning bliver stjålet, og to biler så risikerer at møde hinanden på de smalle omkørselsveje.

Vejarbejdet risikerer også at tage længere tid, hvis entreprenørfirmaet hele tiden skal sætte nye skilte op.

På Facebook opfordrer Entreprenørfirmaet Marius Pedersen folk til at kontakte dem, hvis de har kendskab til de manglende skilte eller har set noget mistænkeligt ved vejarbejdet på Odensevej i Aunslev.