Vindinge booker billet til oprykningsspillet efter storsejr i Langeskov

0
497

Vindinge var minimum en klasse bedre, da holdet både vandt over Langeskov og samtidig bookede billet til oprykningsspillet. Som holdet spillede i dag, er det svært at se andet, end at det skal spille med om oprykning.

Sony Dsc

Vindinges Max Lausen og Zakaria Hassan jubler efter scoringen til 0-3 ude mod Langeskov. Foto: Magnus Terp

Hjemmeholdet fra Langeskov mødte op til dagens opgør med to sejre i de seneste to kampe, mens modstanderen fra Vindinge led et uventet og stort nederlag, da holdet hjemme tabte 3-6 til Chang.

Det var der imidlertid ingen, der kunne se i kampens begyndelse. Gæsterne fra Vindinge var hurtigere, mere sikre i boldomgangen og løb langt bedre for hinanden. Allerede efter få minutters spil blev Vindinges Julius Ollerup spillet helt fri foran mål, efter fremragende forarbejde af Max Lausen. Ollerup skulle sådan set bare sætte indersiden på, så stod der 0-1. Han ramte dog knap nok bolden i situationen. Et sjældent stort kiks og derfor stod der stadig 0-0.

10 minutter senere havde Langeskovs højre forsvarsside endnu engang store problemer med Vindinges venstre angrebsside, der endnu engang serverede en perfekt bold ind i feltet. Denne gang havnede bolden hos Patrick Johansen, der sikket scorede til 0-1. Det var der intet at indvende imod.

Som første halvleg skred frem, fik Langeskov i flere situationer testet Vindinges forsvar med lange bolde frem mod de to kanter. Holdet formåede dog aldrig at spille angriber Thomas Abildtrup afgørende fri. I en enkelt situation var Abildtrup ved at skabe en stor chance selv, men der blev dømt et lidt tvivlsomt frispark i situationen.

I stedet indtraf der i første halvlegs sidste minut en situation, der fik stor indflydelse på kampen. I en situation hvor Langeskovs spillere appellerede for frispark, der ikke blev dømt, kom Tobias Littrup alt for sent ind i en al for hård tackling efterfølgende. Kampens i øvrigt fremragende dommer, gav helt korrekt Littrup gult kort i situationen og dermed var Langeskov en spiller i undertal de sidste få minutter af første halvleg og de første minutter af anden halvleg. De to hold gik derfor til pause ved stillingen 0-1.

I anden halvleg kom Vindinge så klart bedst ud. Holdet havde sat Zakaria Hassan på banen og det gjorde med det samme en forskel. Kort inde i anden halvleg blev der begået straffespark mod ham, der sikkert blev sat ind til 0-2.

Vindinges Max Lausen havde givet prøver på sit store talent. Vindiges profil kan i momenter se ud som om, at det hele rager ham en høstblomst, for derefter at gå fra 0-100 på et splitsekund og enten selv score eller lægge op til et mål. Så det gjorde han igen. Lausen modtog bolden midt på banen i en situation, der så relativ ufarlig ud. Med bolden klæbet til fødderne strøg han forbi tre Langeskov spillere og lagde en perfekt aflevering til Zakaria Hassan, der scorede sikkert. Et helt igennem fremragende mål fra Vindinge til stillingen 0-3. En advarsel til Thomas Abildtrup for at gå lidt for hårdt til Vindinges keeper, betød at Langeskov endnu engang var en mand i undertal, så alt andet end et stort nederlag, ville være et flot resultat af Langeskov.

I den omvendte kamp førte Vindinge også 3-0 over Langeskov, for derefter af bøvle med koncentrationen og komme i problemer til sidst. Derfor begyndte der også at sprede sig bekymrede miner, da Langeskov efter en god periode reducerede til 1-3 efter en fornem aktion af Thomas Abildtrup.

Denne gang holdt Vindinges spillere dog koncentrationen. Holdet fik dog stor hjælp af Langeskovs målmand Per Hansen, der gik helt galt af et frispark ind i feltet, hvor bolden i stedet for at være i handskerne på målmanden, dumpede ned for fødderne af Vindinges angriber, der let kunne score til 1-4.

Vindinge havde på det her tidspunkt haft chancer til minimum tre mål mere og set i det lys, er der intet at indvende mod den store sejr til dem. Resultatet betyder at Vindinge nu er sikre på at skulle spille oprykningsspil, mens Langeskov skal hente fire point på Munkebo i de sidste to kampe, for at kunne vriste den sidste plads i oprykningsspillet fra netop Munkebo.

Næste opgave for Vindinge bliver på fredag 13. oktober kl. 18:30, når holdet hjemme tager imod OKS, der fører rækken.